Irina kórházba kerül.

                                Ez a történet 2 testvérről szól akik nem tudnak egymásról.


Az egyik neve Irina a másik neve pedig Krisztina. Irina szegény családból származik, míg Krisztina gazdag családból. Valahogy az élet egymás közelébe sodorja őket, de nem tudják hogy ők testvérek. Nagyon jól ki jönnek egymással. Egy nap meg beszélik hogy Krisztina elmegy Irinához, de Irina családja mit sem tudnak róla hogy kit vár annyira Irina. És megszólal a csengő, Krisztina meg érkezett. Először Irina édesanyával fog kezet Krisztina, és mintha az édesanya megérezné, valami bizsergést érez a szívében. Aztán Irina édesapjával fog kezet de ő nem érez semmit sem, és Irina édesanyja nem is szól semmit férjének hogy mit érzett amikor kezet fogott Krisztinával. Le ülnek vacsoráznak, és beszélgetnek. Krisztinát egyáltalán nem zavarja hogy Irina szegényebb mint ő, őt nem az érdekli kinek mennyi pénze van hanem hogy milyen a természete. Krisztina lassan el indul haza. Irina nagyon boldog hogy ilyen jól sikerült a találkozó. Másnap Krisztina be számol családjának hol volt, és mit csinált, és hogy kikkel. Krisztina családja egyáltalán nincs elragadtatva hisz ők tudják hogy hol és kikkel volt és félnek hogy egyszer majd kiderül, és elvesztik Krisztinát. Ezért Krisztina anyja elmegy Irináékhoz, és beszél Irina szüleivel hogy valahogy tartsák a lányokat egymástól távol, mert ennek nem lesz jó vége. Nem derülhet ki hogy ők testvérek. Épp haza ér Irina és látja a két idegen embert. Megkérdi kik ők, és elmondják hogy ők Krisztina szülei. Nagyon boldog lett hogy ők is eljöttek ide, de nem is sejtette hogy miért jöttek. Amikor elmentek akkor Irina édesanya elmondja Irinának hogy ne találkozzon többet Krisztinával. Nem érti hogy miért mondják ezt a szülei, és sírva fel rohan a szobájába és bezárkózik, édesanyja tehetetlen ne tud mit tenni szomorú lányával. Amikor haza jön az apja ki nyitja az ajtót és az apja beszél vele hogy Krisztina szülei nem szeretnék hogy találkozzon Krisztinával,mert ő gazdag és és mi szegények vagyunk és ez nem illő hozzájuk. Nagyon szomorú Irina, mert azt hitte hogy végre talált egy nagyon jó barátnőt, de ezt el kell felejtenie. Krisztina haza ér és már a szülei várnak rá hogy vele is beszéljenek hogy többet nem találkozhat Irinával. Krisztina nem érti hogy miért, és ezért üvölt, megmondja a szüleinek hogy már nem kis gyerek és azzal találkozik akivel akar. Ezért az apja azt mondja hogy szobafogság vár rá. Krisztinát nem érdekli. És elviharzik. És persze hova máshova mint Irinához, szerencsére Irina éppen kint ül az ajtó előtt és szomorkodik. Krisztina oda szalad meg kérdezi mi történt, és elmondja. És akkor sem éri hogy miért tiltották mg hogy találkozzanak. Irina mondja Krisztinának hogy menjen haza ne legyen ebből nagyobb baj. De Krisztina nem akar, de végül Irina rá beszéli hogy menjen haza.
 Krisztina szól. -Irina, haza megyek, de ígérd meg hogy találkozunk még. Irina meg igéri.
Krisztina haza ér, és apja nagyon dühös hogy így el tűnt. Ezért szobafogságba zárja egy hétre. Irinia minden nap várja Krisztinát, de nem jön, nagyon aggódik már 3 napja hogy nem tud semmit a lányról. Már 1 hét telt el és még mindig semmi. Ezért elmegy Krisztinához és be csönget, az anyja nyit ajtót, és egyből nagyon dühös is lesz. Krisztina anyja: Nem mondtuk világosan hogy nem találkozhattok..? Tűnj el.
Irina: De.. Krisztina jól van? Hol van? már egy hete nem hallottam felőle. Kérem mondja jól van?
Krisztina anyja: persze hogy jól van. Mi lenne vele.. csak nem akar veled találkozni fogd fel és most menj el amíg nem ér haza a férjem!! (mondta dühösen)
Irina szomorúan elmegy... E közben Krisztina sír a szobájában mit sem tud arról hogy Irina itt járt. Már el telt 10 nap... ezért Krisztina elszánja magát hogy megszökik hogy találkozzon Irinával. Így is tett.  Ki szökött az ablakon szülei mit se sejtettek addig amíg be nem mentek a szobájába. Irina szomorúan ül megint az ajtó előtt és várja Krisztinát. Egyszer csak lépteket hall felnéz és látja hogy Krisztina az. Nagyon örül és elé szalad hogy meg ölelje. Irina mondja: Krisztina jól vagy? Voltam nálatok és az anyukád elzavart. Krisztina mondja: Mi? voltál nálunk? én erről nem is tudtam. Beszélgetnek egy jót. aztán meg jelenik Krisztina apja aki nagyon dühös.
-Krisztina apja: Krisztina azonnal menjünk haza, mi az hogy megszöksz...? Biztos ennek a lánynak az ötlete volt.
-Krisztina mondja:NEM! Én szöktem meg!! Semmi köze ehhez Irinának. És nem akarok haza menni, mert megint csak be zártok a szobámba és ezt már nem bírom!
-Irina mondja:  Mi? megszöktél? De miért nem mondtad..? És be vagy zárva, ez mit jelent?
-Krisztina apja: Ehhez semmi közöd! Gyere Krisztina, azonnal haza megyünk, aztán erről még beszélünk hogy megszöktél!
Krisztina apja megfogja Krisztina kezét es elrángatja egészen hazáig. Irina sír és sír. Észre veszi az édesanyja és megkérdezi hogy mi a baj..
-Irina azt mondja: Semmi. Hagyj békén, és egyszer el megyek ebből a házból és többet nem láttok. Soha nem fogok haza jönni. És be megy a szobájába.
Irina édesanyja nagyon elszomorodott, haza jön Irina apja is. És kérdezi feleségét miért ilyen szomorú. Irina Anyja elmeséli , és azt javasolja az apa hogy mondják hogy ki is Krisztina, és miért nem találkozhatnak.
-Irina édesanyja mondja: NEM! Azt nem akarok, akkor soha nem bocsájt meg nekünk. Ahogy Krisztina sem. És el veszítjük Mindkét lányunkat. Irina meghallotta ezt és rá is kérdez... -Irina: Hogy.? Krisztina a testvérem..? ÉS ezt miért nem mondtátok el.. mondjátok már. Miért nem velünk él? és miért van más családban? MIÉRT?
-Irina édesanyja mondja:  Jaj lányom. Te itt voltál? Mit hallottál mondd?
-Irina: Eleget ahhoz hogy gyűlöljelek titeket. Ti nem vagytok az igazi szüleim? Vagy Krisztina szülei nem a valódiak? Mondjátok! Krisztina szenved! Tudtok róla? És arról hogy be van zárva.. nem is léphet ki a szobájából! Már értem miért kötődök hozzá ennyire!
-Irina édesapja: De a valódi szüleid vagyunk, és Krisztina is a lányunk. De nem tudtunk eltartani kettőtöket ezért őt örökbe adták más családnak. Hidd el ez nekünk is nagyon fáj. És nem gondoltuk hogy egyszer találkozni fogtok.. Nagyon sajnáljuk kicsim.
Irina sírva elrohan. Csak sétál és gondolkodik. Leül el padra, nem tudja most mit csináljon. Csak ül a padon. Egyszer csak feláll és azt mondja elkell mondanom Krisztinának hogy ő a testvérem, meg kell őt mentenem . Irina el szalad Krisztináékhoz. Csönget! Krisztina apja nyit ajtót,és máris dühös. -Krisztina apja: Nem voltam világos hogy nem találkozhattok?? Menj el!!
-Irina kiabál: De ő a TESTVÉREM! Tudnia kell róla. Engedjen be!!
Krisztina apja csak néz hogy honnan tudja de nem szól semmit, de be sem engedi. Inkább be zárja az ajtót.
-Irina megint kiabál: Krisztina a testvérem. Nem szakíthattok el tőle! Krisztina hallasz? Gyere ki! Kérlek! Testvérem. Testvérem. Gyere ki!
Krisztina meg hall valamit, és ki nyitja az ablakot és hallja hogy Irina kiabál neki. Ezért le siet az ajtóhoz de az apja az útját állja.
-Krisztina mondja: Engedj ki! Nyisd ki az ajtót. Apa. Kérlek.
-Irina kiabál még mindig: Krisztina. Testvérem, Gyere ki!
Krisztina nem érti miért mondja hogy testvérem, gondolkodik. Megkérdezi az apját hogy miért mondja hogy testvérem de ő nem szól egy szót sem. Ezért ki cselezi az apja kezei és ki rohan az ajtón.
-Irina mondja: Gyere fussunk gyorsan. Gyere testvérem.
Már elég messze el futottak akkor le ülnek és Irina elmondd mindent amit tud. Krisztina sírva öleli át testvérét. De gondolkodik is hogy most mi legyen.Sokat gondolkodott és arra jutott hogy beszél a szüleivel.  Szólt Irinának hogy most haza megy és beszél a szüleivel.
Krisztina haza ér.*
-Krisztina:  Sziasztok beszélnünk kell!
-Krisztina szülei:  Mondd lányom.
-Krisztina: Gondolkodtam ezen az egész dolgon, és haragszok is rátok mert nem mondtátok el,  de szeretlek is titeket mert fel neveltetek és szeretetek is. De megszeretném ismeri a valódi szüleimet is ezért arra jutottam hogy oda szeretnék költözni hozzájuk, de persze veletek is tartani fogom a kapcsolatot, mert ti is a szüleim vagytok.
-Krisztina apja: De kislányom, hogy mehetnél oda? Ők szegények, és te eddig luxusban éltél. Hogy tudnád megszokni?  Mondd lányom biztos vagy benne hogy ezt akarod?
Krisztina anyja csak sír nem szól semmit.
-Krisztina: Igen apa ezt akarom. Igen luxusban éltem, de a szívem mélyén éreztem hogy ez nem nekem való. Megtudom szokni a szegénységet is. És dolgozni is tudok ha kell. Én nagyon megszeretném ismerni a valódi családom. Értitek?
-Krisztina szülei: Igen értjük.
-Krisztina apja: De mi nagyon szeretünk, és nem akarjuk hogy bármiben hiányt szenvedj.  Értsd meg te ide tartozol. Mi neveltünk fel. Ne menj el. Kérlek. Nézz anyádra. Szenved hogy ez kiderült és hogy itt hagysz minket.  Gondolj ránk is.
-Krisztina anyja: Hagyd abba. A lányunknak teljesen igaza van.  Meg akarja ismeri a valódi családját, és z természetes. Minket azért nem fogsz elfelejteni, igaz?
-Krisztina: Persze hogy nem, ti is a családom vagytok. Mindig eljövök majd hozzátok. Szeretlek titeket.
És megöleli őket.
Másnap. Krisztina beszél  Irinával hogy mit beszélt  a szüleivel. Irina nagyon boldog. 
-Irina kérdezi:  Jó lesz így neked? Nem leszel szomorú? Nem fogod megbánni? Hisz mi szegények vagyunk.
-Krisztina mondja:  Én is ugyan olyan szegény vagyok, hiszen egy családból vagyunk. J Na menjünk beszéljünk anyával és apával.
Krisztina és  Irina beszámol mindenről. És a szülők nagyon boldogok hogy nem haragszanak rájuk a lányok.  Krisztina el is kezdett átköltözni már az nap. És lassan minden szépen a helyére kerül.
Krisztina és Irina egy szobában akartam lenni, pedig volt egy üres szoba. De ők akkor is egy szobában akartak maradni hisz sok idő el teltével végre együtt lehetnek. Krisztina mindig héten elment a nevelőszüleit meglátogatni. Mindig mindent elmesélt mi történik vele. Krisztina nevelő szülei nagyon boldogok hogy Krisztina ilyen boldog.  Eltelt már fél év és kiderül hogy Krisztina nevelő anyja nagyon beteg, rákban szenved. Krisztina mindent meg tesz hogy jobb kedvre derítse nevelő anyját, de legbelül ő is szenved. Irina mindenben támogatja testvérét. De sajnos Krisztina nevelő anyja állapota nagyon gyorsan romlik. Az orvosok sem reménykednek  már, és megmondják Krisztinának és családjának hogy sajnos nincs remény a gyógyulásra. Krisztina teljesen összetör . Irina próbálja vigasztalni, de őt is elzavarja magától. Elzárkózik. Pár hétre rá Krisztina nevelő anyja feladja a harcot a rákkal,és elmegy örökre. Krisztina csak sír az ágynál, és nem érti miért történt ez.  Szépen eltemetik  Krisztina nevelő anyját. Krisztina családja mindenben támogatja  Krisztina nevelő apját. De ő is teljesen megtört abban hogy elvesztette szeretett feleségét.  Nem jár sehova, nem akar enni sem. Krisztina próbál nevelő apján segíteni de ő nem kér ebből. Inkább máshova költözik ahol Krisztina nem találja meg. Krisztina sok időn keresztül keresi nevelő apja új lakhelyét, ebben Irina is nagy erőkkel segít Krisztinának. De nincs eredmény. Krisztina nagyon szomorú, de erős magad. Elkezd dolgozni , hogy segítsen szüleinek  anyagilag.  Egy nap jön egy levél Krisztinának , hogy a nevelő apja meghalt és minden vagyonát rá hagyta.  Krisztina nem érti hogy történhetett ez.  Elmegy nevelő apja sírjához, és ott egyszer csak össze esik.  Irina aggódik mert már este van és Krisztina nem jött  haza. Nem is tud aludni. Egyszer csak csörög a telefon.  A kórházból  telefonáltak, Krisztina ott van. Irina szól szüleinek mi történt azonnal be mennek a kórházba. Kérdezik az orvost mi történt. Az orvos el mondja hogy Krisztina teljesen le gyengült. Testileg és lelkileg is, pihenésre van szüksége. Irina be szalad hozzá, de Krisztina még alszik. Irina tudja miért lett ennyire gyenge, nem tudta el viselni hogy nevelő apja szó nélkül csak úgy el ment, ez nagyon megviselte őt.  Irina elmegy kávéért, addig szülei maradnak Krisztina mellet, ez alatt Krisztina fel ébred. És elmondja hogy nevelő apja minden vagyonát rá hagyta és szeretné ha ez a vagyon hozzájuk kerülne. De szülei tiltakoznak. Hisz az Krisztina pénze. De nem hagyja annyiban Krisztina akkor is azt akarja hogy az a pénz a szüleihez kerüljön. Nagy nehezen de meggyőzi szüleit. De a szülei mondják hogy ők abból nem fognak költeni, ha ők meghalnak akkor az övé és Irináé lesz az a pénz. Krisztina fel ül, és azt mondja ha ti is meghaltok azt már nem viselem el! Krisztina szülei sírva fakadnak. Irina vissza jött a kávéval, és látja hogy szülei sírnak és Krisztina ár fent van. Irina meg öleli Krisztinát és nagyon boldog hogy nincs komolyabb baj. Egy hét után haza engedik a kórházból Krisztinát, de az orvos mondja a szüleinek hogy még sokat pihenjen.  Krisztina még egy hetet otthon pihen. De aztán neki áll dolgozni. Most már a kedve is jobb . A szülők kapnak egy papírt hogy el kell onnan költözniük mert a ház helyére más épületet akarnak építeni. Ez megint nem jókor jött de Krisztina azt mondja szüleinek hogy abból a pénzből amit nekik adott vehetnek egy szép új házat. Szülei nem nagyon akarnak abból a pénzből költeni, de nincs más megoldás ha nem  akarnak az utcára kerülni. Így is lett Krisztina ki nézett egy szép házat és megvették.  Először a szülőknek furcsa volt ekkora ház, de megszokták és ennek szép nagy kertje volt tudtak fákat ültetni és még sok mást. Rendbe jött lassan minden. Irina szeretett volt egy szép kutyát ha már ekkora a kert. A szülök nem tudták most mi legyen. Krisztina kicsit félt a kutyáktól mert kis korába egy kutya megkergette.  De Krisztina is bele egyezett. És hoztak egy szép kutyát. Mindenki örült neki. Krisztina minden nap járt dolgozni. Kivéve hétvégén. Hétvégén vagy otthon segített a szüleinek vagy Irinával mentek csavarogni egy kicsit.  Lassan eljött az idő hogy  Irina is dolgozni járjon.  Krisztina munka helyén pont megüresedett egy hely. Oda ment dolgozni Irina ahol Krisztina dolgozott, ez nagyon jól jött nekik így több időt tölthettek együtt. A munka helye dolgozott egy nagyon helyes srác is.  Gergő volt a neve. Krisztina sokat szemezett vele. Aztán egyszer csak Gegő elkérte Krisztina telefonszámát.  Krisztina nagyon boldog  lett. Megadta.  Ahogy Krisztina és Irina haza ért már csörgött is a telefon.  Krisztina felvette és Gergő volt az elhívta egy randira. Krisztina bizonytalan volt mert még nem ismerte a srácot.  De a végén igent mondott. Gergő elment Krisztináért hogy elvigye vacsorázni. Nagyon jól telt az este, addig a pillanatig amíg Gergő felesége be nem toppant az étterembe. És le öntötte Gergőt egy pohár vízzel. Krisztina nem értette ezt az egészet ezért inkább ott hagyta Gergőt. De Gergő kiabált hogy várjon, de Krisztina vissza sem fordult. Krisztina haza ért. Irina megkérdezte mi történt, és Krisztina elmesélte.  Irina furcsállotta ezt a dolgot,ezért másnap a munka helyen megkérdezte Gergőt hogy mi ez az egész, ha felesége van akkor miért hívta randira Krisztinát.  Gergő elmondja hogy  az a nő igen a felesége de már válnak, mert amikor összeházasodtak akkor részegek voltak , de a nő nagyon is komolyan gondolja ezt a házasságot és nem akar elválni. Irina meg érti, de akkor sem tetszik neki ez a srác már így hogy ilyen problémás. De Krisztinának nagyon is tetszik Gergő. Ezért most ő hívja randizni Gergőt. De egy olyan helyre amit nem ismer Gergő így a felesége sem zavarhatja meg a vacsorát. Nagyokat beszélgetnek. Krisztina elmeséli mi minden történt vele.  Gergő szóhoz sem jut, hisz ez ő története semmi ahhoz képest amin Krisztina átment. Megvacsoráztak, Gergő haza kíséri Krisztinát nehogy történjen vele valami a sötétben. Amikor a házhoz érnek, Krisztina elköszön, és kezet fog Gergővel. De Gergő nem engedi és magához húzza, és ad az arcára egy puszit. Krisztina elpirul.  Krisztina mondja hogy majd holnap találkozunk a munkában, és be megy. Irina viszont már nagyon várta hogy Krisztina haza érjen és meséljen. El is meséli Krisztina hogy mennyit beszélgettek,de az arc puszit nem említi,pedig Irina látta az ablakból, és rákérdez hogy nem hagytál ki valamit.. Krisztina csak néz rá nagy szemekkel..
-Krisztina kérdezi: Miért? Mit kellene még mesélnem? 
-Irina mondja: Hát láttam hogy adott egy puszit.. miért titkolod el?
-Krisztina: Mi? Leskelődtél? Jaj adott egy arc puszit. És akkor mi van?
-Irina: Hát tudod hogy felesége van…szerintem ne nagyon éld bele magad ebbe a dologba. Hisz alig ismered.
-Krisztina: Jaj. Nem történt semmi.  És amúgy is részeg volt amikor feleségül vette azt a lányt.  És már válnak. Nekem nagyon tetszik Gergő.  Tudod, kedves,vicces,aranyos,és udvarias hisz haza kisért. Ne aggódj nem lesz semmi baj.
-Irina: Jó oké. Gratulálok.  De nagyon vigyázz magadra kérlek. Nagyon fontos vagy nekem testvérkém. És ha megbánt velem gyűlik meg a baja.
-Krisztina: Jó. Figyelj Irina, neked is meg kellene ismerned és akkor nem lennél ilyen rossz véleménnyel róla. Képzeld elmeséltem mik történtek velem.
-Irina: Igen? Nem volt ez egy kicsit gyors? És ha csak becsap? Én is meg akarom ismerni!
-Krisztina: Jó. Holnap beszélj vele.. Na megyek aludni. Jó éjt testvérkém. Puszi
-Irina: Jó. Szép álmokat.
Másnap Irina beszélget Gergővel, és neki is szimpatikus. És már nem gyanakszik semmire sem. Csak a felesége a probléma. Gergő beszél Krisztinával és Irinával hogy menjenek el valahova hármanhogy jobban megismerjék egymást. Így is lett munka után elmentek egy parkba és sokat hülyéskedtek. Gergő egyre jobban bele szeret Krisztinába. Irina is boldog hogy  Krisztina is ilyen boldog.  Gergő haza kíséri a két lányt. Irina be is megy de Krisztina még kint marad pár percre, és Gergő ki is használja ezt a pillanatot. Most már nem az arcára ad puszit Krisztinának hanem a szájára, és Krisztina meg is lepődik, de nem szól semmit.
-Krisztina: Jó éjt Gergő holnap találkozunk a munka helyen.
-Gergő: Igen. Szép álmokat kedves.
Krisztina be megy, Irina megint látta az ablakból hogy mi történt de most nem szól semmit. Krisztina nagyon boldog. És azt érzi hogy valamit érez Gergő iránt. Másnap is találkoznak a munkába de most nem beszélnek meg egy randit sem. Csak beszélgetnek és nevetgélnek. Nagyon jól ki jönnek így hárman. Minél jobban meg ismeri Gergőt Irina, annál jobban tetszik neki is. És nem tudja mit csináljon.  Így inkább ki marad ebből.  És hagyja Krisztinát és Gergőt kettesben. Nem zavarja őket. Egy hét múlva már furcsa Gergőnek hogy Irina miért kerüli. Ezért rá is kérdez.
-Gergő: Szia Irina. Miért kerülsz engem? Megbántottalak..?
-Irina: Szia. Nem dehogy. Csak nem akarok zavarni.
Gergő hirtelen megfogja Irina kezét és azt mondja: Nem zavarsz, hidd el. Krisztina és én nagyon jól megvagyunk.
Irina ki húzza a kezét Gergő kezéből és azt mondja: Az jó.
És gyorsan elszalad a mosdóba ahol szerencsére egyedül van. És el kezd sírni. És mondja: Miért érzem ezt? Mi ez?  Nem lehet hogy tetszik Gergő, nem lehet, ő Krisztinával van. Nem csinálhatom ezt vele. Ő a testvérem. 
És hirtelen Krisztina be nyit a mosdóba, és látta hogy Irina könnyezik.
-Krisztina kérdezi:  Irina mi a baj? Történt valami? Jól vagy?
-Irina mondja:  Oh, nincs semmi csak bele nyúltam a szemembe és be könnyezett. Igen jól vagyok. Boldog vagyok hogy te és Gergő ilyen jól ki jöttök.
-Krisztina:  Igen. Én is boldog vagyok vele. Ő olyan különleges.  
Krisztina ki megy a mosdóból. És Irina még jobban el kezd sírni. Nem tudja mit csináljon. Így elmegy a főnőkéhez és ki kéri a mai napot azzal hogy nincs jól.. Ahogy hazaér fel megy a szobájába, és elkezd gondolkodni  hogy  mit tegyen .
 –Irina: Nincs más megoldás , nekem is kell valaki aki eltereli a gondolataimat Gergőről. 
Szépen felöltözik az estére és elmegy egy buliba. Ahol sok helyes srácot lát,de így is Gergő jár az eszében. Elkezd táncolni, és véletlen rá lép egy srác lábára. Teljesen elszégyelli magát, így inkább elmegy a bárhoz és kér egy üdítőt. De a srác utána megy és be mutatkozik.
- Szia. Gábor vagyok.
- Szia én Irina vagyok, ne haragudj hogy megtapostalak, véletlen volt.
- Gábor: Jaj nincs semmi baj, hisz nagy a tömeg, nem direkt volt.
Irina elmosolyodik. Gábor meghívja egy italra és elkezdenek beszélgetni. Sokat nevetnek. Aztán Gábor felkéri Irinát egy táncra. Közben Irina telefonja csörög , Krisztina hívja. Felveszi és elmondja hogy egy buliban van. Krisztina nem érti a dolgot hisz nem nagyon szeret bulizni. De nem tartja furcsának sem hisz Irina már nem kislány. Lassan Irina haza akar menni , így szól Gábornak hogy haza megy, de Gábor haza kíséri. És az úton is sokat nevetnek. Közben Gábor elkéri Irina számát, és Irina meg is adja neki. J Irina házához érnek és elköszönnek. De mielőtt  Irina be menne, Gábor mondja csináljanak egy képet hogy legyen egy emlék erről a szép estéről. Megcsinálták a képet Irina telefonjával.  Aztán elköszönnek és Irina be egy Gábor pedig haza megy. Irina nagyon boldog, mert jól telt az estéje, és Gergőre sem gondolt. Krisztina már alszik így Irina nem tud beszámolni az estéről. De másnap a munkában mindent elmond. Krisztina örül hogy Irina találkozott egy helyes sráccal. De Irina ahogy Gergőre néz elszomorodik,de próbálja nem kimutatni nehogy lebukjon. Amikor Krisztina kimegy a mosdóba. Gergő oda megy Irinához. Irina nem érti mit akar. –Gergő mondja: Mi az Irina? Találtál valakit? Boldog vagy? (mondja fennhangon)
-Irina: Igen,talán találtam valaki. És? Neked mi közöd hozzá? (kérdezi idegesen.)
De vissza jött Krisztina így abba maradt ez a beszélgetés. Krisztinának nem is tűnt fel hogy hirtelen nagy lett a csönd ahogy megjött. Dolgoznak tovább. Krisztina megkérdezi Irinát és Gergőt hogy este mennek-e valahova.. Irina rá vágja hogy ő Gáborral találkozik, de közben nem is beszélték ezt meg Gáborral, de ő nem akar Gergő közelében maradni így hazudik inkább. Krisztina megérti,de Gergő nem nagyon.  De rá hagyja a dolgot.  Irina gyorsan ír egy sms-t Gábornak hogy találkoznak-e este. Gábor vissza is ír hogy persze találkozhatnak. Irina örül, így legalább elkerül Gergő társaságát.
Este Irina és Gábor találkoznak a parkban, és sétálni kezdenek, aztán le ülnek egy padra. És ott kezdenek el beszélgetni. Mindenféléről . Gyorsan megy az idő. Lassan Irina haza indul, Gábor haza kíséri.  És ahogy a házhoz érnek Gábor megfogja Irina kezét és magához húzza, és átöleli.  Irina nagyon boldog Gáborral. Ezt látja Krisztina az ablakból. És örül hogy Irinának is van valakije.  Irina be megy és felmegy a szobájába. Ott már Krisztina várja. És kérdezi hogy mi történt.
-Irina mondja: Hát semmi. Csak megölelt. És sokat beszélgettünk a parkban.
-Krisztina: Értem. De miért a parkban?
-Irina: Hát amikor találkoztunk akkor elkezdtünk sétálna aztán a parkban kötöttünk ki és le ültünk egy padra.
-Krisztina: Értem. És amúgy milyen?  Kedves? Vicces? Be mutatsz majd neki?
-Irina:  Igen bemutatlak neki, és nagyon kedves és vicces.  De legfőképpen udvarias. Mert csak meg ölelt. És nem hazudik mint Gergő annak idején neked. Tényleg elvált már attól  a nőtől?  
-Krisztina: Miért jött szóba Gergő? Most  a te pasidról van szó. És igaz azt hiszem elváltak már. De ez miért olyan érdekes. Engem szeret és velem van. Nem értelek téged Irina. Mi bajod van Gergővel.
-Irina:  Ja, azt hiszed elváltak. Akkor nem is tudod? Amúgy meg semmi más bajon nincs Gergővel csak annyi hogy már az első randitok tönkre ment a felesége miatt. (mondja idegesen,leplezve érzelmeit)
-Krisztina: Szerintem hagyjuk ezt a beszélgetést abba, mert ebből csak vita lesz. Foglalkozz inkább Gáborral.(mondja idegesen és felháborodva)
-Irina. Így is teszek, és most menj ki a szobámból le akarok feküdni! Jó éjt Krisztina!
Krisztina ki megy a szobából. Irina gyorsan kulcsra zárja és elkezd sírni. És Gergőre gondol. És még jobban sír. Aztán lefekszik.
Másnap* Irina reggel nem szól Krisztinához. És a szülők nem értik hogy mi történt a két lány között. Elmennek munkába de ott szem szólnak egymáshoz. Gergő megkérdezi Krisztinát hogy mi a baj.
-Krisztina mondja: Tudod mi a baj? Te!  Te vagy a probléma.  Mond elváltál már attól a nőtől?
   Ezt mindenki halja a munka helyen. És mindenki őket nézi. Irina nem is figyel oda
-Gergő mondja: Nem értem. Én vagyok a probléma? És igen már elváltunk. De ez most hogy jött? Krisztina mondd el mi történt? Szerelmem.
-Krisztina:  Ne haragudj Gergő. Irinával tegnap összevesztünk, és most rajtad töltöttem ki a dühöm.  Kérlek bocsáss meg életem.
-Gergő : Értem. Nem haragszok szerelmem. Te vagy az életem.
Erre viszont már Irina is oda figyelt.. És nagyon elszomorodott.  De próbálta leplezni. És sikerült is. Mert a vitának vége lett és mindenki csinálta tovább a dolgát.  Irina kapott egy sms-t Gábortól. Hogy este elmegy érte.  Irina örült ennek. És már semmi sem ronthatta el a kedvét.
Este Irina már nagyon várta Gábort. És jött is, egy csokor virággal. Irina be hívta, és be mutatta szüleinek Gábort. Krisztina nem volt otthon így neki nem tudta. A szülőknek nagyon szimpatikus lett Gábor. Megvacsoráztak, jót beszélgettek.  Krisztina még mindig nem ért haza, Irina furcsállotta ezt ezért felhívta Krisztinát és megkérdezte hol van, Krisztina azt mondta ma Gergőnél alszik. Nagyon meglepődött, de nem szólt semmit,letette  a telefont. A szülőknek szól hogy ma nem jön haza Krisztina mert Gergőnél alszik. Ez nem nagyon tetszett a szülőknek mert nem nagyon ismerték még Gergőt. De nem szóltak semmit hisz vendégük volt. Lassan Gábor haza indul. Elköszön. Irina ki kíséri a kapuig. ott Gábor megöleli Irinát. Irina viszont egy puszit ad Gábor arcára. Gábor boldog és elindul haza. Irina felmegy a szobájába, és le fekszik.  Nem is gondol Gergőre.
Másnap* Krisztina a munkában nagyon boldog. Irina is az. De Gergő furcsállja Irina boldogságát. Ezért rá kérdez.
-Gergő: Mi az Irina? nagyon boldognak tűnsz.
-Irina: Igen Gergő az vagyok. Tegnap nálunk vacsorázott Gábor. És nagyon jót beszélgettünk a szüleimmel.
-Gergő: Értem azt jó. Krisztina tegnap nálam aludt.
-Irina: Tudom beszéltem vele este telefonon.
Gergő nem szól semmit. De nem tetszik neki hogy Irina találkozott Gáborral. Furcsa érzései vannak Irina iránt. Ezt nem érti.
Irina megkérdezi Krisztinát miért aludt Gergőnél az este.
-Krisztina: Mert úgy volt kedvem.  Mi közöd hozzá? Zavar?
-Irina: Értem. Dehogy zavar. És megtörtént az a dolog? Tudod…
-Krisztina. Képzeld igen. És nem bántam meg. Nagyon boldog vagyok Gergővel
Irinának nem tetszik ez az egész. De nem szól semmit se. 
-Irina mondja: Este nálunk volt Gábor. Be akartam mutatni neked is de mivel nem voltál otthon így nem tudtam de majd máskor.
-Krisztina: Majd találkozok vele egyszer.
-Irina: Figyelj Krisztina, bocsánatot akarok kérni a múltkori veszekedés miatt.
-Krisztina: Áh már el is felejtettem. Hisz mi testvérek vagyunk néha-néha veszekedni is kell (mondja nevetve)
Irina megkönnyebbül. Este Irina nyugodtan fekszik a szobájába. Amikor egyszer hallja hogy valami koppan az ablakon. hát egy kő volt az. Gábor áll az ablak alatt. Irina ki szalad hozzá.
-Irina: Szia. Hát te? Hogy hogy itt?
-Gábor: Hát hiányoztál, és gondoltam eljövök hozzád.
Irina be hívja. Felmennek Irina szobájába, és elkezdenek beszélgetni,tévézni. Aztán megérkezi Krisztina is. Krisztina be nyit Irina szobájába és látja hogy Gábor itt van és tévéznek, ő is csatlakozik. Jókat beszélgetnek. Krisztina meg említi Gergőt. Hogy egyszer csináljanak dupla randit. Irina és Gábor nem ellenkezik. Belemennek. Lassan Gábor haza megy.
Pár nap múlva eljön a dupla randi ideje. Viszont Gergőnek nincs sok kedve találkozni Irina pasijával, mivel tisztában van az érzéseivel  Irina iránt. De próbálja leplezni. Be mutatják egymásnak a két srácát. És jól telik az este.  Gergő ki megy a mosdóba.  És gondolkodik.  Látja Irina milyen boldog. Így nem vallja be érzéseit még saját magának sem. Elfojtja érzelmeit.  És tetteti boldogságát Krisztina mellett. Aztán haza mennek. Gergő ír egy sms-t Irinának hogy találkozzanak,de csak kettesben.  Irina nem érti a dolgot, de elmegy a találkozóra.
-Gergő mondja: Irina én nem bírok így élni, nagyon szeretlek téged. Veled akarok lenni. Egész nap csak te jársz a fejemben. Nem tudom mit tegyek.
Irina nagyon meglepődik ezen a vallomáson, de azt mondja: Figyelj Gergő annak idején én is éreztem valamit irántad, de annak vége, lezártam. Tedd te is ezt, te Krisztinával vagy én Gáborral. És boldog vagyok vele. Nagyon boldog ne tedd ezt tönkre.
-Gergő: Figyelj Irina. Én nem vagyok már boldog Krisztina mellett. Hisz mindig csak rád gondolok, te jársz az eszemben minden pillanatban. Veled akarok lenni.
-Irina:Nem! Ez lehetetlen. Krisztina a testvérem. Velem biztos nem lehetsz! Értsd meg. Felejts el. Én Gábort szeretem. És vele akarok lenni.
És ezzel  a mondattal el is megy a találkozóról. Gergő szenved. Nem tudja mit csináljon. Irinával akar lenni. De Irina nem szereti.  Másnap a munkában. Gergő folyton Irinát nézi.  Ez Irinának feltűnik és rá szól hogy hagyja abba. Gergő viszont nem hagyja abba.  Irina ki megy a mosdóba. És követi Gergő, de nem megy be kint megvárja. Amikor kijön Gergő ott vár rá, és nem engedi át, megfogja a kezét, Irina kirántja és ellöki.
-Irina mondja: Mondtam hogy felejts el! 
Gergő nagyon csalódott. De Krisztina észre sem veszi hogy mi folyik körülötte, hisz ő teljesen bele van habarodva Gergőbe.  A munka végén Irina nem haza megy hanem a parkba. Ahova Gergő követi.
-Gergő mondja: Irina figyelj kicsit rám. Mit éreztél irántam? Szerettél?  Mondd. Hidd el én most szenvedek , hisz veled akarok lenni.
-Irina: Gergő… Igen szerettelek. De meg ismertem Gábort. És elfelejtettelek téged, tedd te is ezt. Ha nem szereted Krisztinát akkor ne szórakozz vele,mert ő nagyon szeret téged. De velem nem lehetsz. Értsd meg végre. Én mást szeretek! És őt nem akarok elveszíteni miattad, és a testvéremet sem. Szia
Irina haza megy.  Gergő is haza megy, és nem tudja mit csináljon.
Gábor telefonál Irinának hogy találkozzanak. Irina elmegy a találkozóra, de nem nagyon boldog és ezt  Gábor is észre veszi, és megkérdezi  mi  a baj.. Irina elmondja hogy Gergő szerelmes belé. És ez elszomorítja hisz Krisztina oda van Gergőért. Gábor féltékeny lett, és azt mondja:  Ha egy újjal hozzád ér Gergő eltöröm a kezét!
-Irina: Nem, erről szó sincs.  De ez egy nagy csalódás Krisztinának, főleg ha meg tudja.
-Gábor: Igen ez igaz, de hogy lehet szerelmes beléd. Hisz alig találkoztok. Mármint a munkahelyen kívül.
-Irina: Ez az. Gábor te egy zseni vagy, el jövök  arról a munkahelyről ,így megoldódik a probléma.
-Gábor: Ha te ezt akarod, én mindenben támogatlak szerelmem.
Irina így is tett felmondott a munkahelyen. Krisztina nem értette miért, de Gergő igen és teljesen kétségbe esett hogy nem fogja látni Irinát. Irina azt mondja Krisztinának azért mondott fel mert talált egy másik munkahelyet Gábor közelében. Krisztina ezt be is vette. Krisztina meg akarta ölelni Gergőt de ő nem ölelte vissza. És nem érti hogy miért.
-Krisztina: Gergő, mi a baj? Miért nem öleltél vissza? Van valami probléma?
-Gergő: Igen. van egy probléma.
-Krisztina: Igen?És mi az? Elmondod?
-Gergő: Én már nem vagyok olyan biztos kettőnkben.
-Krisztina: Mi? Ez meg mit jelent? Nem szeretsz már?  Hát…megkaptál és már nem is kellek? szóval ez erről szól?
-Gergő: Nem erről van szó. 
Krisztina elszalad a mosdóba és sír.  Gergő utána megy.  És bocsánatot kér Krisztinától. De Krisztina nem fogadja el ilyen egyszerűen a  bocsánat kérést. És haza megy inkább.  Irina látja hogy Krisztina sír. Megkérdezi mi a baj és Krisztina elmondja hogy Gergő már nem biztos bennük. Irina tudja mi a baj, de nem mondd semmit próbálja vigasztalni testvérét. De semmi sem segít, ezért elmegy és találkozik Gergővel.  Jól megpofozza  Irina Gergőt hogy így megbántotta Krisztinát.  Gergő viszont ezek után megcsókolja Irinát.  Aki ellenáll, de a végén visszacsókol. De eszébe jut a testvére és gyorsan ellöki magától Gergőt és megint megpofozza. De Gergőt ez sem érdekli hiszen Irina is megcsókolta.
-Gergő: Irina miért csókoltál vissza ha nem érzel te is valamit irántam?
-Irina: Ez csak egy pillanatnyi el gyengülés volt, semmi más. Gyűlöllek hogy megbántottad a testvérem. Ugye emlékszel amit még annak idején mondtam hogy ha megbántod a testvérem akkor velem gyűlik meg a bajod…? Számíts rá!
-Gergő: Nem érdekel semmi sem, csak te!  Téged szeretlen, és nagyon.  De azt nem tudom hogy történt ez.
-Irina:  Figyelj Gergő! Bocsánatot fogsz kérni Krisztinától. És újra együtt lesztek! Felfogtad?
-Gergő: De miért? Én nem szeretem. Nem leszek vele hisz nem szeretem,ez egyszer úgy is ki derül. Értsd már meg Irina.
-Irina: NEM! Lefeküdtél vele. És ennyi? Megkaptad és elhagyod? Ez nem így megy barátom.
-Gergő: Te ezt honnan tudod? Elmondta Krisztina? Oh…Az csak egy…
-Irina: Nincs semmi de, se semmi… nem akarom a kifogást hallani. Vagy bocsánatot kérsz. Vagy elfelejtesz minket örökre! Érted?
-Gergő: De… Jó bocsánatot kérek tőle,de nem leszek vele. Bocsáss meg Irina hogy téged szeretlek és nem őt.
-Irina: Jól van akkor mondd meg neki hogy miért szakítasz vele. Ha te nem akkor majd én! És ezt elhiheted hogy én elmondom neki ha te nem! Világos voltam?Na szevasz… Gergő nem tudja most mit tegyen, csak azt tudja hogy nagyon  szereti Irinát,de ő viszont nem.. És nem így nem tudna Krisztinával együtt maradni… Felívja Krisztinát hogy találkozzanak a parkban.
Krisztina oda megy.
-Gergő: Szia beszélnünk kell.. Először is bocsánatot akarok kérni. 
-Krisztina: Szia, már el is felejtettem. De miről szeretnél beszélni?
-Gergő: Nem akarok az érzéseiddel játszani, ezért  szakitok veled, ne haragudj.
-Krisztina: De miért játszanál az érzéseimmel? Miért szakítasz?
-Gergő: Én már nem szeretlen annyira mint az elején. És azt hiszem hogy másba vagyok szerelmes.
-Krisztina: De… Nem próbáljuk meg újra? Én nagyon szeretlek (mondja sírva)
-Gergő: Nem… sajnos ez nem fog menni… Ne haragudj Krisztina, nagyon jó volt veled.. és ha gondolod maradhatunk barátok.. Mit gondolsz?  
-Krisztina:  Neem.. ez nem fog menni. Ha szakítasz akkor ne is találkozzunk többet.. felmondok a munkahelyen is ha gondolod.. És ki az a másik akibe szerelmes lettél?  (mondja idegesen)
-Gergő: Ne. Nem kell felmondanod… Nem hiszem hogy tényleg érdekelne hogy ki az, nem ismered. (
-Krisztina: Hát jó!  De ha megtudom megtépem!  Ezt soha nem bocsájtom meg neked! Utállak!
-Gergő: Egy búcsú ölelés még belefér?
-Krisztina:  Hm..Talán
  Krisztina közelebb lép, de nem azért hogy Gergőt megölelje, hanem hogy megpofozza!
-Krisztina: Ezt neked, nem ölelést!  Felejtsük el egymást.  Szia.
 Gergő nem szól semmit, csak nézi ahogy Krisztina elsétál. Krisztina egész úton csak sír. Amikor haza ér le törli a könnyeit és úgy csinál mintha minden rendben lenne. De Irina sejt valamit hisz ismeri testvérét. Ezért be megy a szobájába.
-Irina: Szia Krisztina. Hogy telt a napod?
-Krisztina: Hát. Eltelt valahogy. Neked?
-Irina: Nekem is  eltelt valahogy.. figyelj beszélnünk kéne…
-Krisztina: Ma mindenki beszélni akar velem? Mi ez? Nem értem. Miről akarsz beszélni?
-Irina: Gergőről.
-Krisztina: Róla nem akarok beszélni!  (mondja idegesen)
-Irina: Miért? Történt valami?
-Krisztina: Igen. Szakítottunk, mert az a szemét már más valakibe szerelmes… (mondja szomrúan)
-Irina: Oh. És elmondta ki az?
-Krisztina: Nem. Azt mondta nem ismerem.
Irina nem szól semmit, pedig el akarta mondani hogy Gergő belé szerelmes és ezért szakított. De inkább nem szól semmit, talán jobb lesz így gondolja ő.
-Irina: És? Nem vagy szomorú?  
-Krisztina: De. Fáj, de túlteszem rajta magam, hisz annyi pasi van még a világon rajta kívül, és nekem ő volt az első. Első csalódás. Most  egy darabig nem akarok pasit.
-Irina: Megértem.  Örülök hogy ilyen pozitív vagy.
-Krisztina: És te jól meg vagy Gáborral? Minden rendben?
-Irina. Igen. Nagyon szeretem, és örülök hogy megismertem, nagyon jó ember.
-Krisztina:  De azért vigyázz, nehogy úgy járj mint én.
Irina erre nem mondd semmit és kimegy a szobából.  Gergő ír egy sms-t Irinának, de ő nem válaszol rá. És Gergő megint ír, és  Irina arra sem válaszol. Gergő már tíz sms-t írt Irinának de nem kap választ, így inkább abba hagyja az írogatást és a tettek mezejére lép.  Másnap egy csomagot kap Irina. Benne mindenféle édesség, és egy levél.  Gergő szerelmes vallomása, de Gergő nem irt nevet a levélre, így Irina nem tudja kitől kapta, azt hiszi Gábor küldte, ezért felhívja és  megbeszélnek egy találkozót.  Gergő nem erre számított. De nem tud mit csinálni. Elkezdi követni Irinát. És látva hogy milyen boldog Gáborral inkább elmegy, de meghalja hogy mennyire örült a csomagnak, így mégsem megy el. Gábor persze nem érti milyen csomagról van szó hisz ő nem küldött semmit, de azt mondja hogy ő küldte és nagyon örül hogy tetszet Irinának. Na ezt már nem tetszik Gergőnek és közbelép. 
-Gergő: Irina, én küldtem azt a csomagot, nem Gábor.
-Irina: Te? Jaj.. Most mit mondjak?  Azt hitted hogy egy csomagtól a nyakadba ugrok?  Azok után hogy elbántál a testvéremmel?
-Gábor:  Ide figyelj Gergő! Irina az én barátnőm! Hagyd békén. Világos?  És most menj el!
Gergő erre nagyon mérges lett és  behúz egyet  Gábornak, aki nem hagyja magát és visszaüt.  Irina próbálja szét szedni őket de nem nagyon megy. Így ott hagyja őket. Nem tudja most mit tegyen, ha ez kiderül Krisztina egy életre megutálja őt.  Ezt nem akarja, de Gábort sem akarja elveszíteni.  Haza megy felmegy a szobájába és gondolkodik.  Egyszer csak megszólal a csengő. Gábor az. Pár ütéssel megúszta.  Irina nagyon örül hogy eljött hozzá.
-Gábor: Figyelj, ne haragudj hogy azt mondtam hogy én küldtem a csomagot. Rossz ötlet volt.
-Irina: Dehogy semmi baj. Én se gondoltam hogy Gergő küldte.
-Gábor:  De miért küldött neked csomagot? Ő nem Krisztinával van? Nem értem.
-Irina: Ez egy bonyolult dolog, menjünk fel a szobámba ott elmesélem.
-Gábor: Rendben.
-Irina:  Figyelj.  Gergő már nincs Krisztinával. Szakítottak, mert Gergő belém szerelmes.
Ezt Krisztina meghallotta amikor épp be akart menni Irina szobájába.
-Gábor: Hogy?  Ezt Krisztina is tudja?
-Irina: Nem. Nagyon fájna neki ezért nem mondtam el, pedig tegnap elakartam. De megutálna egy életre szerintem.
-Gábor: Nem hiszem. Szerintem joga van tudni hogy Gergő miértszakított vele.
Erre Krisztina benyit. Gábor és Irina nagyon meglepődnek. De nem szólnak semmit.  Csak néznek egymásra.
-Krisztina:  Mi ez a nagy csönd? Valami titokról volt szó?  Gábor veled mi történt?
-Irina: Nem dehogy.  Mi csak.. Gábor verekedett az egyik haverjával.
-Krisztina: Igen?  Nem arról beszéltetek hogy Gergő beléd szerelmes Irina?  Azt hiszed nem tudtam… Sejtettem.
-Irina: Mi?  Hát, hogy mondjam?  Nem volt köztünk semmi hidd el. Krisztina én Gábort szeretem.  Én nem is értem hogy Gergő hogyan szeretett belém.
-Krisztina:  Erről akartál tegnap beszélni? Már rég sejtettem hogy valamit érez irántad Gergő.  De nem voltam benne biztos. De amikor szakított és utána te beszélni akartál velem. Összeraktam a dolgokat.
-Irina: Én azért nem mondtam el mert nem akartam nagyobb fájdalmat okozni.  Krisztina ne haragudj.
-Krisztina: Elhiszem. És nem haragszok rád, csak Gergőre. Utálom őt. Na Gábor ki vert meg?
-Gábor:  Hát, összeverekedtünk  Gergővel ma.
-Krisztina: És miért? 
-Gábor: Egy csomag miatt amit ő küldött Irinának, de én azt mondtam hogy én küldtem. De ez elég hosszú sztori.
-Krisztina:  És mi volt abba a csomagba? Édesség?
-Irina: Aha. Sok-sok édesség. És egy..
-Krisztina:  Mi? Még mi volt benne?
-Irina: Öm. Semmi.. csak édesség. Kérsz?
-Krisztina: Hát persze. Hol van?
-Irina: A hűtőbe tettem.
-Krisztina:  Akkor megyek és eszek belőle.
-Gábor: Milyen jól fogadta. Nem gondoltam volna.
-Irina: Igen, a testvérem nagyon erős kívül, de belül nem tudom mennyire bírja  ezt az egész dolgot.
 Szól a csengő, Krisztina kinyitja az ajtót. Hát Gergő az sok monoklival, és kicsit ittas állapotban.
-Krisztina: Hát te meg mit keresel itt?
-Gergő: Irinához jöttem, itt van?
-Krisztina: Igen, éppen Gáborral van fent a szobájában.  Miért keresed? Talán egy kis jeget kérsz a monoklikra?
- Gergő: Mi? Gáborral? Engedj be! Szétverem a fejét.
-Krisztina: Na Gergő állj le! Nem vagy te olyan kemény. Felejts el minket!  És most menj, szevasz.
Krisztina be csapja az ajtót, de Gergő nem megy. Csak dörömböl az ajtón.  Ezt már Irina is halja.
-Irina: Mi ez a dörömbölés?
-Krisztina: Semmi csak egy szánalmas férfi áll az ajtó elött..
-Irina: Igen?Ki az?
-Krisztina:  Hát Gergő, ki más lenne…
-Irina: Ja, akkor hagyjuk majd megunja a dörömbölést.
Krisztina, Irina és Gábor be raktak egy jó filmet és nem is törődtek tovább Gergővel.  Ma Gábor ott aludt Irinánál. De nem történt semmi.
2 hét múlva*
-Irina: Már nem jön sms Gergőtől,végre abba hagyta!
-Krisztina: Hát ez remek, teljesen elfelejthetjük őt.  Ma is találkozol Gáborral?
-Irina: Igen. Már alig várom hogy lássam.
-Krisztina: Örülök hogy ilyen boldog vagy vele.  Nem megyünk ma inkább hárman bulizni?
-Irina: Szívesen mennék, de ma Gábor meglepetést szervez nekem nála. Így ma nem megy.  De holnap benne vagyok.
-Krisztina: Meglepetés? Aj aj. Lesz ott valami (mondja nevetve)
-Irina: Na de Krisz, mire gondolsz?
-Krisztina: Áh, semmire. mulass jól.
Irina elmegy Gáborhoz. És gyertya fényes vacsora a meglepetés.
-Irina: Oh Gábor és olyan romantikus.
-Gábor: Igen ez volt a cél. Hiszen több mint egy hónapja együtt vagyunk. Meg kell ünnepelni. Nem igaz?
-Irina: De, teljesen igazad van szerelmem.
-Gábor: Pezsgő vagy bor?
-Irina: Pezsgő
Megvacsoráztak. Aztán Gergő berakott egy jó kis horrort. Ahogy telt az idő Irina egyre jobban megijedt és közelebb bújt Gáborhoz.  Gábor ennek persze nagyon örült.  Gábor megcsókolta Irinát. És a filmet félbe is hagyták..
Másnap* Irina ahogy felébred, eszébe jut mi történt, megijed de nagyon boldog is hogy megtörtént.  Gábor már reggelivel várja szerelmét.
-Irina: Jó reggelt szerelmem. Reggelit is csináltál. Hát egyszerűen elképesztő vagy. Van még valami meglepetés?
-Gábor: Igen van még egy.  És elővesz egy kis csomagot. Oda adja Irinának, aki ki is bontja és egy gyönyörű nyaklánc van bene, egy szív medállal belevésve: G+I=Love
Irina nagyon örül az ajándéknak. Elkezdenek reggelizni. Irina lassan haza megy. Krisztina már nagyon várja hogy beszámoljon. Irina boldogan haza ér. Elkezd mesélni Krisztinának. Közben megszólal a csengő, a postás az hozott egy levelet Irinának.  Irina átveszi és  látja nincs rajta feladó. Nem érti mi ez, gyorsan ki nyitja, látja hogy ez egy búcsú levél. Elolvassa és hát ehhez le kell ülnie. Krisztina kérdezi mi az,ki írta a levelet, de Irina nem válaszol. Csak néz maga elé. Aztán elveszi a levelet Irina kezéből ő is elolvassa látja hogy ez egy búcsú levél nem mástól mint Gergőtől. Irina kétségbe esik hogy csinált magával valamit Gergő, ezért Krisztina tanácsát kéri hogy mit csináljon.
-Krisztina: Szerintem ne csinálj semmit, Gergő nem csinált magával semmit se, hidd el.  Gergő nem olyan, aki csak úgy eldobná az életét.  
-Irina: De ha most mégis?  Jaj mit tettem. Ez az én hibám.
-Krisztina: Figyelj, te boldog vagy Gáborral! Ezt ne felejtsd el! Gergő csak azt akarja hogy vele foglalkozz hidd el.
-Irina: Neem. Ez nem ilyen egyszerű, elmegyek a rendőrségre. Megmutatom nekik ezt a levelet.
-Krisztina: De Irina. Szerintem felesleges.
Irina gyorsan elindul a rendőrségre. Megmutatja a levelet, teljesen kétségbe van esve, azt akarja hogy egy rendőr menjen el hozzá hogy nem-e történt vele valami. Egy rendőr elmegy Gergő házához. De nem talál ott senkit. Irina megnyugszik kicsit, aztán a rendőr aki beszélt Irinával kap egy telefont hogy van egy hasonló férfi a hullaházban. Itt már teljesen összetört Irina, látni akarja a holttestet. A rendőr elkíséri oda, amikor felemelik a lepedőt a holttestről Irina elkezd zokogni. Ez ő. Gergő.
-Irina: Nem volt nála valami levél?
-Rendőr: De,itt van.
Irina elolvassa, az áll benne:  Irina, szerelmem, nem tudok nélküled élni, így nincs értelme már az életemnek. Légy boldog, örökre szeretni foglak. Gergő
Irina összeedik,de felél. És sír,nagyon sír. Azt mondja: Gergő, miért tetted ezt? Még olyan fiatal voltál. Bárcsak szerettelek volna még akkor amikor te szerelmet vallottál nekem,de akkor már nem szerettelek,sajnálom. Gergő.
Irina telefonál Krisztinának.
-Krisztina:Már alig vártam hogy telefonálj, na mi történt?
-Irina zokodva mondja:Meghalt. Gergő meghalt Krisztina, és miattam.
Krisztina is sírni kezd,hisz egykor az ő szerelme volt Gergő.
-Krisztina: Szegény Gergő, hogy tehette ezt? 
-Irina: Megtette. És ez mind miattam lett.
Letették a telefont. Irina elmegy a parkba ahol egyszer megcsókolta Gergő , elő jönnek az emlékek, nagyon szomorú Irina. Csöng a telefonja Gábor az. Felveszi.
-Gábor: Szia szerelem.
-Irina: Szia (monjda halkan)
-Gábor: Történt valami? Olyan furcsa a hangod.
-Irina: Igen történt valami, Gábor…Gergő…meghalt, öngyilkos lett.
-Gábor: Mi? Tényleg? Ez hogy történhetett.. Oké én nem bírtam a srácot, de ezt nem kívántam neki. Találkozzunk Irina. Hol vagy?
-Irina: A parkban vagyok..
Gábor oda siet, és látja hogy Irina mennyire összetört. Probálja vigasztani nem nagyon megy.
Irina egyszer csak azzal áll elö hogy el akar utani,de egyedül. Gábor nem érti a dolgot.
-Gábor: Szerintem beszélj Krisztinával is. Neki is nehéz lehet most.
-Irina: Igazad van, haza is megyek gyorsan.
Irina ahogy haza ér látja Krisztina milyen szomorú.
-Irina: Figyelj Krisztina, én elszeretnék utazni egy időre.
-Krisztina: Igen? És mi lesz Gáborral?
-Irina: Nem tudom. Csak azt tudom hogy most egyedül szeretnék lenni.
-Krisztina:  Értem,de Gábor nagyon szeret téged.
-Irina: Igen, tudom már beszéltem vele. Ő azt mondta beszéljek veled.
-Krisztina: Jó ha szeretnél utazz el, de tudni szeretném hova mész. És mindig telefonálj.
Irina felmegy a szobájába és becsomagol.
-Krisztina: És eldöntötted hova szeretnél utazni?
-Irina: Igen, Kubába szeretnék menni.
-Krisztina:Hm. Furcsa választás e jól van.
Irina elbúcsúzik a szülőktől Krisztinától és persze Gábortól is.
-Gábor: Nagyon vigyázz magadra szerelmem. Várni foglak haza.
-Krisztina:  Én is várlak haza. Puszi.
-Szülők: De miért ilye hirtelen? Irina szeretünk, nagyon vigyázz magadra
-Irina: Majd Krisztina elmeséli miért ilyen hirtelen ez az utazás. Na megyek sziasztok majd telefonálok. 
Irina megérkezik Kubába.   ahogy megérkezik, véletlen neki megy egy srácnak. 
-Irina: Oh, nagyon sajnálom, el voltam merülve a gondolataimba.
-Srác: Nincs semmi baj. Amúgy, Ethan a nevem.  Először vagy itt?
-Irina: Ethan. Szép név. Igen először. Az én nevem  Irina.
Ahogy beszélgetnek megjelenik Ethan barátnője.
-Ethan barátnője:  Ethan. Mit csinálsz? Már mióta várok rád.  Hát ez a lány meg kicsoda?
-Ethan:  Sidney … ő itt Irina. Véletlen egymásba mentünk. Irina  ő a barátnőm Sidney.
-Sidney:  Szia, na Ethan menjünk már.
-Ethan: Szia Irina.
Ethan és Sidney elmegy. Irina megy tovább. Megérkezik a hotelba. Felmegy a szobájába,és lepihen. 
Később amikor felébred, gondolkodik mit csináljon.  Arra jut elegy bulizni.  Felöltözik ki sminkeli magát és amikor menne, megszólal a telefonja, Gábor az.  Nem akarja felvenni de mégis felveszi.
-Gábor: Szia szívem. Nem telefonáltál. Hogy vagy?

-Irina: Szia.  Oh igen, ahogy megérkeztem a hotelba lepihenem, ne haragudj. Jól meg vagyok.  Otthon is minden rendben?  
 -Gábor: Igen. Mindenki üdvözöl.
-Irina:  Én is üdvözlök mindenkit. De most leteszem. Szia. Puszi.
Gábor furcsálja hogy ilyen gyorsan letette Irina a telefont, de megérti. 
Irina el indul bulizni. Talál is egy klubbot. Be megy, kér egy üdítőt. De nincs jó kedve, hisz Gergő jár az eszében.  Mellé ül két lány. Akiknek nagyon jó a kedvük. Irina elmosolyodik.
-Irina: Sziasztok, Irina vagyok.
-Két lány: Én Zoé, ő pedig Izabella.
-Zoé: Miért vagy ennyire le törve?
-Irina: Hát ez hosszú sztori.
-Izabella: Először vagy itt?
-Irina: Igen. 
-Izabella: Kedves lánynak tűnsz. Gyere táncolj velünk.
Irinának nincs sok kedve de mégis megy egyet táncolni, és már jobb kedve is lett.  Irina már nem csak üdítőt iszik, hanem egy kis vodkát is. Egyre jobb a kedve. Aztán rá jön a hányinger gyorsan ki megy a mosdóba, Izabella megy utána.  Irina kihányta magát, de nem érzi jól magát.
-Izabella: Gyere haza viszlek.
-Irina: De én egy hotelben lakok.
-Izabella:  Nem baj, most eljössz hozzánk, van egy vendég szobánk.
-Irina: Nagyon kedves vagy.
-Izabella:  Zoé, gyere vigyük haza Irinát, nincs jó állapotba.
-Zoé: oké rendben.
Haza értek, Izabella és Zoé lakásába.  Kicsit beszélgetnek a nappaliban aztán Irina lefekszik. Izabella és Zoé elfelejtenek szólni hogy van még egy lakótársuk aki egy fiú. Irina már majdnem mélyen alszik, amikor egy hangot hall.
-Hang: Hát te ki vagy? És mit keresel az ágyamban?
Irina felébred, és ott lát egy helyes srácot. Azt hiszi álmodik.
-Irina: Álmodom?
-Srác: Nem, már fent vagy. Mit keresel az ágyamban?
-Irina: Oh, Izabella és Zoé nem mondta hogy ez másnak a szobája. Ki vagy te?
-Srác:  Noah a nevem. Biztos elfelejtették hogy én is itt lakok.  (mondja nevetve)
-Irina: Ne haragudj, máris elmegyek. Én Irina vagyok amúgy.
-Noah: Nem kell elmenned.  Látom nem vagy jó állapotban.
-Irina: De akkor te hol fogsz aludni?
-Noah: Melletted (mondja nevetve)
-Irina: Mi? Miért aludnál mellettem? 
-Noah: Elférünk az ágyon ketten is.
-Irina: Hát nem tudom. Na jó, gyere. (mondja nevetve)
-Noah: Beszélgessünk valamiről.
-Irina: Miről? Nincs ötletem.
Elkezdenek beszélgetni, sokat nevetnek.  Aztán kinyílik az ajtó. Egy fiú hang:  Noah fent vagy?
A fiú felkapcsolja a lámpát. És látja hogy Noah mellet van egy lány. Irina oda néz, és látja hogy ez Ethan. Egyből ki ugrik az ágyból.
-Irina: Hát te?
-Ethan: Inkább én kérdezem hogy mit keresel Noah ágyában? Honnan ismeritek egymást?
-Noah: Na és ti honnan ismeritek egymást? Irina úgy tudtam hogy először vagy Kubában.
-Irina:Ez így is van. Ethannel véletlen ütköztem össze az utcán.  Ti ismeritek egymást?
-Ethan: Igen, nagyon jó barátokvagyunk,ahogy Izabella és Zoéval is.
-Irina: És a barátnőd is itt van?
-Sidney:  Ethan, hol vagy?
Sidney belép a szobába, és látja hogy itt van a lány akivel beszélt az utcán Ethan.
-Sidney: Hát te mit keresel  itt?
Már Izabella és Zoé is a szobában vannak. 
-Izabella: Noah te mikor jöttél? És mit keresel ebben a szobában?
-Noah: Hát ez hosszú történet. (mondja nevetve)
-Zoé: Hát jól összegyűltünk itt.. Mindenki ismeri mindenkit? Ez hogy lehet?
-Ethan: Irina velem találkozott először itt Kubában.
-Irina: Igen, utána Sidneyvel, és Izabellával és Zoéval, majd a legvégén jött Noah is.
 -Sidney: Ethan. gyere menjünk.
-Ethan. Jó Sidney. Szia Irina.
-Irina: Sziasztok. Akkor most mi legyen?
-Noah: Szerintem mindeki aludjon tovább.
-Izabella: Noah te Irinával alszol?
-Noah: Hát … nem inkább átmegyek egyik haveromhoz.  Szia Irina.
-Irina: Szia Noah.
-Zoé: Azta. Jól kezdődik az itt léted igaz?
-Irina: Valahogy úgy, helyesebbnél helyesebb pasikba ütközöm. (mondja nevetve)
-Izabella: Na. jó éjszakát.
Mindeki lefeküdt. Irina most csak Ethanre gondol. Hogy milyen kedves. De van barátnője, Noah is nagyon helyes, ls kedves.  De Irinának ott van Gábor. Így inkább nem gondol senkire sem csak alszik.  Álmodik, és álmában Noahval csókolózik.  Amikor kinyitja a szemét, ott áll mellette Noah.
-Irina: Hát te?  Beszéltem álmomban?
-Noah: Jó reggelt. Nem én nem hallottam semmit se, alig egy perce állok itt. Néztem milyen szépen alszol.
Irina elpirul.  És felkel.
-Irina: Most ki mennél? Fel szeretnék öltözni.
-Noah: Persze, aztán gyere reggelizni.
Noah ki ment a szobából.  És csörög Irina telefonja. Krisztina az.
-Irina: Szia Krisztina. Sok mindent el kell mesélnem.  Találkoztam pár nagyon jó emberrel. 
-Krisztina:  Szia, hallom jó kedved van.  És van köztük fiú is?
-Irina: Igen. Kettő is, nagyon kedvesek, most két lány lakásán vagyok az egyik fiú azt hiszem itt is lakik.
-Krisztina: Gábor mondta hogy furcsa voltál vele a telefonban. Ez volt az oka?
-Irina: Nem, akkor még nem is ismertem őket. De ezt ne mondd neki, vagyis a fiúkat. Nem akarom megbántani.
-Krisztina: Szerintem elkéstél. Eléggé szomorú hogy nem vagy itt. Hiányzol neki. Neked nem is hiányzik Gábor?
-Irina: De, vagyis nem tudom. Össze vagyok zavarodva. Tudod Gergő miattam hallt meg. És itt van most két srác az egyik szingli és nagyon kedves. 
 -Krisztina: De Gábor a szerelmed. Vagy már nem?  Nem értelek téged. Aznap amikor megtudtad hogy Gergő meghalt előtte nagyon boldogan beszéltél az estédről Gáborral. Most mi van veled?
-Irina: Nem tudom.  Inkább tegyük le, mert megyek reggelizni és még fel is kell öltöznöm. Szia
Irina letette a telefont, és gyorsan elkészült. És ment reggelizni a többiekkel.
Krisztina nem érti mi lett Irinával.  Megy beszélni Gáborral.
-Krisztina: Szia Gábor. Hogy vagy?
-Gábor:  Szia. Szerinted hogy vagyok? Hiányzik Irina.
-Krisztina: Épp most beszéltem vele. Jól van, nem kell aggódni.
-Gábor:  Örülök hogy jól van, de furcsa hogy ilyen hirtelen el utazott, vajon engem nem is szeretett csak Gergőt?
-Krisztina:  Miket beszélsz?  Irina nem szerette Gergőt, sose.  Téged szeret.
-Gábor: Ebben nem vagyok olyan biztos. Nem furcsa neked hogy összetört ahogy megtudta hogy Gergő meghalt?
-Krisztina:  De furcsa, de ez nem azt jelenti hogy őt szerette.
-Gábor:  Szerintem de, engem nem is szeret.
Krisztina átöleli Gábort. 
-Gábor: Köszönöm hogy ilyen kedved vagy velem Krisztina.
-Krisztina. Semmiség.  Te a testvérem párja vagy.
-Gábor: Vajon meddig..,?
-Krisztina: Tudod mit? Írj neki sms-t. Írd azt hogy nagyon szereted és hiányzik neked.
Gábor meg is írta az sms-t. Irina észre vette de éppen reggelizet így nem tudott válaszolni, aztán el is felejtett válaszolni.
-Izabella: Irina, nem akarsz ide költözni?
-Irina: Nem tudom. Jó ötlet? Nem fogok zavarni?
-Izabella: Nem fogsz zavarni, hidd el jó ötlet.
-Irina: Akkor elmegyek a hotelba a cuccaimért.
-Izabella: Oké. Majd találkozunk.
Irina elment a hotelba. Összepakolta a dolgait és visszament Izabelláékhoz, most a kát lány nem volt otthon, de Noah igen.
 -Irina:  Téged nem fog zavari ha itt fogok lakni addig amíg Kubában leszek?
-Noah: Dehogy, épp ellenkezőleg, örülök neki, és neked adom a szobámat.
-Irina: De akkor te hol fogsz aludni? 
-Noah: Melletted.  (mondja nevetve)
-Irina: Te mindig csak viccelsz Noah.
-Noah:  Gondolod hogy vicceltem?
-Irina: Hát. Furcsán jönne ki ha mellettem aludnál minden este. Még a végén pletyka lenne belőle.
-Noah: Nem. Miattam ne aggódj lesz hol aludnom.
Irina: Jól van. Na beviszem a cuccom a szobába.
-Noah: Segítek várj.
-Irina: Oh, köszönöm, nagyon kedves vagy.
Be mennek a szobába leülnek az ágyra elkezdenek beszélgetni.
-Irina: Tudod nekem otthon van egy pasim, de nem tudom hogy vele akarok-e lenni.
-Noah: Hogy érted? Nem szeret?
-Irina: De nagyon szeret, azt hiszem. De én nem vagyok biztos hogy én is annyira szeretem őt, mert akit nagyon szerettem már meghalt. Miattam.
-Noah. Oh. És még most is szereted?
-Irina: Igen. (mondja sírva)
Noah megöleli Irinát. És ebben a pillanatban éppen belép Ethan a szobába. Látja hogy Noah öleli Irinát.
-Ethan: Hello. Zavarok.
-Noah: Hát kopogni nálad nem szokás?
-Irina:  Szia. Nem zavarsz, igaz Noah?
-Ethan: Irina te sírsz?
-Irina: Csak sírtam. És hogy hogy  itt vagy?
-Ethan: Csak gondoltam beköszönöm.
-Noah: Vigyázz mert Sidney ideges lesz.
-Ethan: Most nincs itt.
-Noah: Na megyek inni.
Ethan és Irina kettesbe marad a szobában.
-Ethan: Történt valami hogy sírtál?
-Irina: Semmiség. És hogy hogy most nincs itt Sidney?
-Ethan:  Megszöktem előle hogy lássalak téged.
-Irina: Hogy?
-Ethan: De ez titok.
-Irina: De… Nem értem.
Ethan ki megy a szobából, Irina gondolkodni kezd. Most ez mi volt? Tetszek  Ethannek? De neki van barátnője. Felejtős. Megérkezik Izabella és Zoé.
-Zoé: Hogy hogy itt van Ethan és Noah?
-Irina: Nem tudom. Noah már rég itt van Ethan csak az előbb jött.
-Izabella: Irina ha választhatnál melyiket választanád? Noah vagy Ethan?
-Irina: Nem tudom. Nekem amúgy is van pasim..
-Izabella: Jó oké, de ő most  nincs itt, vedd úgy hogy szingli vagy. Akkor kit választanál?
-Irina: Hát jó. Ethannek van barátnője, és nem is beszéltem vele olyan sokat. Én inkább Noaht választanám, vele sokat tudok beszélgetni. Kedves és nagyon helyes is. És talán tetszik is.
-Izabella: Na látod. Noah tényleg nagyon helyes, és most szingli is, és ahogy elnézem tetszel neki.
-Irina: Hogy? Tetszem neki? Nem hiszem.
-Zoé: Szerintem Izabellának igaza van.
-Irina: Nem tudom.
-Izabella: Megyünk ma valahova?
-Irina: Felőlem.
-Zoé: Igen, menjünk.
Irina bemegy a szobájába, megnézi a telefonját. És látja hogy elfelejtett vissza írni Gábornak. Ezért gyorsan felhívja.  Gábor látja hogy Irina hívja de nem veszi fel. Irina le teszi, és elkezd készülődni estére. De ő nem úgy készült hogy sokat fog bulizni, és nem tudja mit vegyen fel. Felvesz valamit kimegy.
-Izabella: Így jössz?
-Irina: Nem hoztam bulis ruhát.. Nem így készültem.
-Zoé: Na várj majdnem egyforma a méretünk adok valamit neked.
-Irina: Tényleg? Nagyon köszönöm.
Irina felvette a ruhát amit adott Zoé.
-Zoé: Hűha Irina, gyönyörű vagy.
-Irina: Ne túlozz, köszönöm.
-Izabella: Na induljunk.
Megérkeztek a buli helyre. Irina csak üdítőt kér. De Izabella és Zoé egy koktélt.  Megjött Ethan és Sidney is.
-Sidney: Sziasztok. Irina te is itt vagy?
-Irina: Sziaszttok. Igen, én is itt vagyok.  Baj?
-Ethan: Sidney, kicsit vegyél vissza. Ne flegmázz.
-Sidney: Ethan, Irinát nem kell megvédeni.
Sidney elmegy.
-Irina: Ethan, nem kellett volna. Most haragszik Sidney.
-Ethan: Csak csinálja magát. Hogy mindig rá figyeljenek. Már unom.
Megérkezett Noah is.
-Ethan: Hát te Noah. Hogy hogy itt?
-Noah: Gondoltam eljövök én is,ha már Zoé meghívott.
-Irina: Szia Noah. Hogy vagy?
-Noah: Jól. És te?
-Irina: Én is.
Ethan elmegy megkeresi Sidneyt. 
-Izabella: Szia Noah. Kérd fel táncolni Irinát.
-Irina: Nem kell. Nem akarok táncolni.
-Izabella: Jól van, én és Zoé megyünk táncolni.
Irina és Noah ott maradtak kettesben. Elkezdenek beszélgetni , nevetnek.  Ezt látja Ethan is, és nem nagyon tetszik neki hogy Irina ilyen jól megvan Noahval.  Ezért ő is oda megy.
 -Ethan: Noah ugye tudod hogy Irinának van pasija?
-Noah: Képzeld Ethan, jobban tudom mint te.
Megjött Sidney.
-Sidney: Gyere Ethan, menjünk táncolni.
-Ethan: Jó menjünk.
-Irina: Ez meg mi volt Ethantől?
-Noah: Nem tudom. Gyere táncoljunk egyett.
-Irina: Na jó, táncoljunk.
Éppen egy lassú szám kezdődött, így Noah magához húzta Irinát.  És úgy táncoltak, közben Irina telefonja csörög. De nem veszi fel.  Később Noah felajánlja Irinának hogy haza kíséri.
-Irina: Mi megyünk Noahval, én elfáradtam. Sziasztok.
-Izabella: Oké, Sziasztok. Noah vigyázz Irinára.
-Noah: Ne aggódj, Sziasztok.
Irina és Noah haza ér.
-Irina: Köszi hogy eljöttél velem.  Mindjárt jövök átöltözök.
-Noah: Oké. Nem kell segíteni?  (kérdezi nevetve)
-Irina: Nem, köszi.
Irina átöltözött.
-Irina: Figyelj Noah, maradj még egy kicsit, beszélgessünk.
-Noah:  Rendben. Benne vagyok. Maradok.  És mi legyen a téma?
-Irina: Bármi. (mondja nevetve)
Elkezdenek beszélgetni, és csak beszélgetnek és beszélgetnek és nevetnek, és csak megy az idő. Aztán abba marad a beszélgetés. És Noah megcsókolja Irinát, Irina visszacsókol.
-Irina: Figyelj. Aludj itt, nem akarok egyedül maradni a házban.
-Noah: Rendben. Aludhatok melletted?
-Irina: Aha, de ruhában.
-Noah: De a pólómat levehetem ugye?
-Irina: Ha akarod vedd.
Noah befekszik Irina mellé és a sok beszélgetés után elalszanak. Reggel  Izabella benyit Irina szobájába és látja hogy Noah is ott alszik. Így visszacsukja az ajtót, szépen csendben.
-Izabella: Zoé, hallod, Noah is itt van.
-Zoé: Hol? Csak nem…?
-Izabella:  Irinával alszik.
-Zoé: Vajon történt is valami?
-Izabella: Nem hiszem, Irina nem olyan. De olyan édesen alszanak egymás mellett. Látnod kellet volna.
Irina lassan ébredezik. És látja hogy Noah még ott van, így nem kell még fel nehogy felkeltse. Noah is ébredezik, Irina gyorsan vissza csukja a szemét, nehogy Noah észre vegye hogy már fent van.  Noah látja hogy még Irinának csukva van a szeme így nem kell fel nehogy felkeltse.  Irina boldog.
-Irina: Noah, addig fogunk így feküdni amíg egyikünk fel nem kel? (kérdezi nevetve)
-Noah: Te fent vagy? Azt hittem alszol. Nem akartalak felébreszteni.
-Irina:  Én sem akartalak téged. Jól aludtál?
-Noah: Igen nagyon, és te?
-Irina:  Én is, maradjunk még egy kicsit az ágyban.
Ethan megjött Izabelláékhoz.
-Ethan: Szia Izabella. Irina fent van?
-Izabella: Nem tudom.
-Ethan:  Megnézem.
-Izabella: Nee, ne menj be.
-Ethan: Miért?
-Izabella: Csak mert ne,nem illik.
-Ethan: Jaj hagyjuk már.
Izabella nem tudta vissza tartani Ethant és benyit Irina szobájába. És látja hogy Noah fekszik Irina mellett.
-Ethan: NOAH!!  Ki használtad  Irina gyengeségét… Te szemét.
-Noah: Te meg miről beszélsz?
Irina ki kel az ágyból és Ethan látja hogy ruhába vannak…
 -Ethan: Bocs…  Azt hittem hogy lefeküdtetek.
-Irina: Hát Ethan gratulálok .. Menj ki a szobából.  És ha lefeküdtünk volna mi lenne? Semmi közöd hozzá.
-Ethan: Ne haragudj Irina, csak ismerem Noaht. Neki minden nő egyforma.
-Noah:  Ethan.  Ez nem igaz, húzz ki a szobából.
-Izabella:  Irina, ne haragudj, nem tudtam visszafogni.
-Irina: Semmi baj, amúgy sincs semmi köze hozzá hogy kivel alszok.
-Noah: Na jól kezdődik a reggel..
-Irina: Noah, ez az én ötleten volt hogy itt aludj, ne haragudj.
-Noah: Semmi baj. Rád nem lehet haragudni.
Megjött Sidney.
-Sidney:Ethan,mit keresel megint itt?
-Ethan: Hagyj már békén Sidney. Felnött ember vagyok oda megyek ahova akarok.
-Irina: Sidney, fogd vissza a pasid, mert ennek  nem lesz jó vége.
-Sidney:Miért mi  történt.?
-Noah: Az hogy Ethan egy barom.
-Zoé:  Elég. Az van hogy Noah itt aludt Irinával, és Ethan azt hitte lefeküdtek, és ideges lett.
-Sidney: Mi? Miért érdekelné ez Ethant? Na ne…
-Noah: De Sidney, több mint valószínű hogy Ethannek tetszik Irina.
-Sidney: Irina ez a te hibád!Elveszítem miattad Ethant!
-Irina: Na ide figyelj Sidney, szerintem soha nem is volt tied Ethan, mert ha az lenne akkor nem foglalkozna azzal hogy én kivel alszok.  És fogd vissza magad mert a végén megprofozlak!
-Sidney:Te…
-Zoé: Oké Sidney, most menj el légyszíves.
Irina elkezd sírni.
-Zoé: Irina, miért sírsz?
-Irina: Nem tudom.
-Zoé: Most mindenki menjen ki a szobából, kettesbe akarok beszélni Irinával.
Mindenki kiment.
-Irina: Mi az Zoé? Miről akarsz beszélni?
-Zoé: Figyelj észrevettem hogy neked tetszik Noah, de van pasid. Vele mi van?
-Irina: Nem tudom. Tegnap hívott de nem vettem fel.
-Zoé: Szereted még?
-Irina: Nem tudom.
-Zoé: Először ezt tedd rendbe.
-Irina: Igazad van, köszönöm.
-Zoé:  Nincs mit. Ja és Sidneyel ne foglalkozz, csak a szája jár. De olyan jól beolvastál neki. Már ideje volt.
-Irina: Túlzásba estem.
-Zoé: Szerintem nem, megérdemelte. Néha olyan szemét tud lenni. Nem tudom mit eszik rajta Ethan.  Tényleg vele meg mi van? Féltékeny lett? Tetszel neki?
-Irina: Nem tudom… Olyan furcsa volt.
Irina felhívja Gábort.
-Irina: Szia Gábor. Hogy vagy? Mi újság otthon?
-Gábor: Szia Irina.  Meg vagyok, nem történt semmi különös. Veled mi újság? Hogy vagy?
-Irina: Nincs semmi különös. Jól vagyok. Mesélj valamit.
-Gábor: Azt hiszem beszélnünk kellene… Sokáig maradsz Kanadában?
-Irina: Miről kell beszélnünk?  Nem tudom. Miért?
-Gábor: Figyelj ez így nem fog menni. Te ott,én itt. Hiányzol nagyon.  De ez már nem mondható kapcsolatnak.  Szépen indult meg minden, de szerintem ez már nem kapcsolat.
-Irina:  Hm. Igen igazad van.. Sajnálom. Szakítunk?
-Gábor: Én már le mondtam rólad. Sajnálom de igen szakítok. Légy boldog.
-Irina: Megértelek. Szia..
Letették a telefont. Irina teljesen megérti Gábort, ő rontott el mindent ezzel az elutazással. De Gergő halála nagyon megtörte hiszen nagyon szerette.  De ezt még magának se merte bevallani, azt hitte Gábort szereti, de amikor Gergő meghalt rájött hogy nem is szerette annyira Gábort. Ezért utazott el. Irina csak ül az ágyán és nem tudja mit tegyen, szomorkodjon tovább vagy felejtse el Gergőt és Gábort. Eközben Gábor beszél Krisztinával, hogy szakított Irinával.
-Krisztina: És mit mondott Irina?
-Gábor: Igazából megértette hogy miért szakítok.  Tudtam hogy nem is szeretett, ő végig Gergőt szerette, csak azt hitte hogy engem szeret. De nem haragszom rá, inkább sajnálom.  Sajnálom hogy nem lehetett azzal akit igazán szeretett,és most már nem is lehet. Én magamra haragszok,hogy nem vettem észre.. Lehet az én hibám hogy Gergő meghalt..
-Krisztina: Gábor! Hogy lenne a te hibád? Irina sem tehet róla!  Gergő a hibás. Elhitette velem hogy engem szeret és közben Irinát szerette…. ha elmondta volna, vagy Irina elmondta volna hogy ő is szerelmes volt Gergőbe, nyugodtam hagytam volna hogy együtt legyenek. De egyik sem szólt. Ezen már nem tudunk változatni.  Már csak Irinának kell rendbe jönnie, és minden rendben lesz.
-Gábor: Nem minden, én nem. Annyira hittem hogy Irina lesz nekem az igazi. Most mit tegyek? Annyira megkedveltem ezt a családot. És most már nem fogok ide járni, hisz nincs miért. (mondja szomoruan)
-Krisztina: De Gábor, nyugodtan jöhetsz.  Barátok maradunk attól hogy ti Irinával már nem vagytok együtt. Gyere ide had öleljelek meg.
Krisztina megöleli Gábort,sajnálja szegényt,mert látja mennyire szereti Irinát. És nem tehet semmit hogy Gábor fájdalmát csökkentse.
-Krisztina:   Menjünk ma bulizni.. Jó?
-Gábor: Nincs nagy kedvem.
-Krisztina: Na gyere, hidd el jó lesz. A kedvemért gyere el velem.
-Gábor: Jó, rendben.
Eközben Irina már felöltözött, és lement reggelizni.  Nem volt otthon senki úgyhogy egyedül reggelizett.  Nyílik az ajtó , Ethan az. Látja hogy Irina szomorú.
-Ethan: Szia Irina, valami baj van?
-Irina: Szia Ethan.  Szakítottunk a pasimmal. Annyira megbántottam szegényt, annyira sajnálom őt. Átvertem (mondja sírva)
Ethan átöleli  Irinát.  Irina kicsit megnyugszik.
-Irina:  Mit sírok itt.. Ez nem az én stílusom.
-Ethan: Figyelj, sírj nyugodtan, engem nem zavar. Ez egy nehéz időszak neked. Hisz meghalt az a személy akit annyira szerettél. Ez nehéz lehet neked.  Én el sem tudom képzelni.  Nem tudom mi lenne velem ha meghalna az a személy akit szeretek.
-Irina: Sidneyről  beszélsz?  
-Ethan: Nem, én nem szeretem őt.
-Irina: Akkor miét vagy vele?
-Ethan:  Ez bonyolult dolog.
-Irina:  Te meg én hasonlítunk. Azt hiszem.
-Ethan: Igen lehet.
-Irina: Reggelizel velem? Nincs kedvem egyedül enni.
-Ethan:  Jó reggelizek veled. De akkor ne legyél ennyire szomorú, túl teszed magad ezen is. Hidd el.
-Irina: Jó, jó. Megpróbálok nem szomorkodni.
Ethan és Irina elkezdenek beszélgetni és nevetgélni.
-Irina:  Ethan, te olyan jó fej vagy.
-Ethan: Köszönöm, te is. (mondja nevetve)
Megérkeznek a többiek, és látják hogy Ethan és Irina kettesbe reggeliznek.
-Zoé: Hát itt meg mi történt?
-Irina: Semmi. Nem akartam egyedül reggelizni így velem reggelizett Ethan.
-Zoé: Aha, és amúgy mi történt veled Irina?
-Irina: Szakítottunk a pasimmal…
-Zoé: Sajnálom. Megyünk  ma  bulizni?
-Izabella: Hogy hogy szakítottatok?  Csak így telefonon keresztül?  Zoé, te mindig csak buliznál..
-Irina: Aha, telefonon keresztül, és ő mondta ki azt a bizonyos szót..  Felőlem mehetünk bulizni. De inkább ma itthon maradnék és néznék egy filmet.
-Ethan: én átjövök akkor és nézzük együtt. Mit szólsz?
-Irina: Ahogy gondolod. 
Megjött Noah is. 
-Noah:  Mi ez a kupaktanács a konyhában?  Ethan te is itt vagy?
-Ethan: Semmi csak beszélgetünk.. Igen itt vagyok. Talán zavar?
-Irina: Hé fiúk hagyjátok abba… Inkább be megyek a szobámba..  bocsi
-Ethan: Noah most boldog vagy?  Elég baja van szegénynek,  és te már megint csak veszekedni tudsz.
-Zoé: Fiúk hagyjátok abba, kérlek.  Megyek megnézem Irinát.
-Noah: Milyen bajról beszéltél az előbb? Mi történt Irinával?
-Ethan: Szakítottak a pasijával. És még sok minden, ha többet beszélgetnél vele talán te is tudnád. De te nem, egyből az ágyában akarsz lenni. Mint minden lánynak.  Te soha nem fogsz megváltozni Noah.
-Noah: Hidd el én többet tudok róla mint itt bárki. Te inkább foglalkozz a csajoddal, mert téged keres.
-Izabella: Fiúk folytassátok már ezt valahol máshol. Köszi.
Zoé be megy Irinához. Látja hogy sír.
-Zoé: Most mi a baj?
-Irina: Annyira szomorú vagyok.. Annyira szerettem Gergőt, és én még magamnak se vallottam be. Hazudtam egy fiúnak aki tényleg szeretett. Hogy lehetek ennyire szerencsétlen.. (mondja sírva)
-Zoé: Ilyen az élet.  Túl kell tenned magad rajta.  Én mindenben segítek ha gondolod.  
-Irina: Köszönöm Zoé. Olyan rendes vagy, ne haragudj ma nem megyek veletek bulizni. Inkább itthon maradok.
-Zoé: És nézel egy filmet Ethannel?
-Irina: Nem.  Nem akarok most pasikkal foglalkozni.  Majd ha rendbe tettem magam esetleg akkor, de addig semmi pasi.
-Zoé: Értem, akkor rá szedem Ethant és Noaht hogy jöjjenek velünk ma bulizni. Hogy ne jöjjenek hozzád. Még véletlenül se, egyik se.
-Irina: Köszi.
Zoé nagy nehezen rá szedte a fiúkat hogy ők is menjenek a buliba. De  Noah és Ethan megint összevesztek így Ethan eljött a buliból. Inkább megnézi hogy van Irina. Amikor felér a lakásba akkor be akar menni Irina szobájába de az zárva van. Hiába kopog nem szól Irina semmit se.  Már dörömböl az ajtón és akkor sem. Úgy dönt be kell törni hiszen nem tudni mit csinál Irina.  Ethan betöri a szoba ajtaját.  És látja hogy Irina fekszik de eszméletlen.
-Ethan: Irina, mit csináltál? Irina ébredj fel. Irina. (mondja kiabálva és kétségbeesve)
Amikor nem ébred fel Irina akkor körbe néz Ethan, és lát valami dobozkát. Ezt vette be Irina.
-Ethan: Jaj Irina mit tettél?! Nem kellett volna egyedül hagyni! Kórházba kell vinnem. Vagy kihívjam a mentőket? Mit tegyek? A mentők amire ide érnek.. Nem! Én viszem be.
Ethan felemeli Irinát és  gyorsan beteszi a kocsijába be sem zárja az ajtókat.  Csak azon van Ethan hogy minél előbb a kórházba vigye Irinát.  Amikor elindul , Noah látja hogy gyorsan elhajt Ethan a kocsijával, és látja hogy a ház ajtaja nyitva van. Bemegy.  De nem találja ott Irinát. Felhívja telefonon de Irina telefonja ott van a szekrényen.  Ezért felhívja Ethant, de ő nem tudja felvenni mert gyorsan kell vezetni. Noah felhívja Zoét és elmondja hogy Irina nincs itthon de Noah gyorsan hajtott el a kocsival. Zoé szól Izabellnek így gyorsan haza sietnek.
-Zoé: Hol van Irina? Noah
 -Noah: Fogalmam sincs, a telefonja itt van. Ethan meg nem veszi fel.
-Izabella:  Vajon mi történt? Hol vannak?  
Már a kórház előtt van Ethan Irinával.
-Ethan: Orvost ide! Gyorsan! Orvost!  (kiabál)
-Orvos: Mi történt?
-Ethan: Nem tudom. Valamit bevett,de nem tudom mit és eszméletlen. Mentse meg kérem!
-Orvos: Akkor gyorsan ki kell mosni a gyomrát. Kérem várjon itt.
Ethan nagyon aggódik. De eszébe jut hogy Noah mennyiszer hívta. így felhívja Noaht és elmondja mi történt.
-Noah: Mi? Nem lehet!  Melyik kórházban vagytok?
-Zoé: Mi? Korház? Mi történt Noah? Mondd már!!
Noah elmondja Irina mit tett, és gyorsan a korházba sietnek.
-Izabella: Nem kellet volna egyedül hagynunk pont ma. A mi hibánk.
-Zoé: Nem, ez csak is az én hibám. Ha nem szedtem  volna rá Ethant és Noaht hogy jöjjenek ők is akkor Ethan biztos filmet nézett volna Irinával így nem történt volna ez. Ez mind az én hibám.
-Noah: Miért pont Ethan nézett volna vele filmet? Lehet hogy én.
-Izabella: Hagyd már abba Noah. Lehet Irina meghal. Bele gondoltál ebbe?  Mit féltékenykedsz?
-Noah: NEM! Az lehetetlen hogy meghaljon. Nem lehet.
Beértek a kórházba látják hogy Ethan teljesen kétségbe van esve.
-Zoé:  Hogy tehette ezt? Miért? Jaj Irina.
-Ethan: Mert ennyire szenved. Segíteni kell neki ezen túl lépni.
-Noah: Ne te mondd meg hogy mit kell csinálni.
-Ethan: Ne kezd megint. Reggel is te kezdtél vitatkozni. De itt ne vitázzunk ha lehet.
-Noah: Jó, igazad van. Mondott már valamit az orvos?
-Ethan: Nem. Nagyon aggódok. 
-Izabella: Jöjjön már az orvos na.
Kijön az orvos.
-Orvos: Nagy szerencséje volt a lánynak. Még időben hozta be fiam. Sok gyógyszert vett be. Így most nagyon gyenge.
 -Ethan:  Rendbe fog jönni?
-Orvos: Ahogy mondtam nagy szerencséje volt, és  igen rendben lesz, de nagyon vigyázzanak rá hogy többet ne tegyen ígyet.
-Noah: Be mehetünk hozzá?
-Orvos: Igazából egy nevet szólongat állandóan.. Gergő, ő is itt van?
-Ethan: Nem ő sajnos meghalt.
-Orvos: Akkor menjen be maga. 
-Ethan: Köszönöm.
Ethan be megy Irinához.
-Noah: Doktor úr miért pont ő mehetett  be?
-Orvos:  Mert ő a barátja, és még azért is mert ő hozta be.
Orvos elmegy.
-Noah: Mi az hogy ő a barátja? Adok én neki olyat…
-Zoé: Maradj már nyugton Noah. Majd meg kérdezzük Ethant mi ez hogy ő a barátja .
-Noah:  Jó, de látnom kell Irinát nekem is.
Ethan beszél  Irinához.: Irina hogy teheted ezt? Tudod hogy meg ijedtem? Azt hittem elveszítelek.  Bárcsak tudnád hogy mennyire kedvellek téged, talán ez már szerelem. Ne csináld többet ezt. Ha felépülsz veled akarok lenni! Örökre. Nem veszíthetlek el. Nem tudom hallod e amit mondok de ha nem, akkor majd aikor felébredsz akkor is elmondom.
Ezt Noah is hallotta mert éppen benyitott a szobába,de visszacsukta az ajtót ahogy ezt hallotta.
-Zoé: Mi az? Mégsem akarod látni?  Menj be.
-Noah: Nem. Majd később. (mondja szomorúan)
-Izabella: De hát mi történt?
-Noah: Most elmegyek hozok pár ruhát Irinának.
-Zoé: De Noah.
-Izabella: Hagyd, had menjen. Valamit hallott vagy nem tudom.
-Zoé: De vajon mit? Irina még nincs ébren.
-Izabella: De attól Ethan még beszélhet hozzá.
-Zoé: Igen, igazad van.
 -Izabella:  Be megyek hozzá.
Ethan kijön. És leül.
-Zoé: Hogy van Irina?
-Ethan:  Nem tudom. De én nem akarom elveszíteni. Fontos nekem.  Jaj Irina hogy tehetted ez..
-Zoé: És mi lesz Sidneyel?
-Ethan: Nem érdekel Sidney.  Hagyjatok már vele. Hol van Noah?
-Zoé:  Noah… elment, hoz pár ruhát Irinának.
Csöng Ethan telefonja, Sidney az, Ethan annyira ideges hogy földhöz vágja a telefont.
-Ethan: Nem hiszem el, hagyjon már békén ez a nő!
-Zoé:  Figyelj Ethan, nyugodj meg.
Noah haza  ér és bemegy Irina szobájába.  Elkezd pakolni pár ruhát. Aztán leül az ágyra.
-Noah: Most mit tegyek? Ethan annyira szereti Irinát. Vajon Irina is viszonozza? Én is nagyon kedvelem Irinát. Annyit nevetünk együtt.. Olyan jó vele. Mit tegyek?  De hát Irinának kell majd választania. De ha hallotta azt a vallomást amit Ethan mondott neki?  De nem hallhatta, hisz nincs magánál. Jaj Irina hogy tehetted ezt?  Na most már vissza megyek a kórházba, látni akarom Irinát.
Noah vissza indul a kórházban. Izabella még Irinával van.
-Izabella: Jaj te lány. Hogy tehetted ezt? Tudod hogy meg ijesztettél  mindenkit? Noah és Ethan nagyon kétségbe vannak esve. Nem tudo mit mondott neked Ethan, de valamit hallott Noah is.
(Még nincs vége! Csak még írom a folytatást.)

Megjegyzések

  1. Sands Casino Resort | Las Vegas, NV
    Play slots, table games and 인카지노 win BIG on 샌즈카지노 your next trip. Sign up today! Sign up today and play for free! Rating: 4.5 · 제왕 카지노 ‎4,320 votes

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése